Barn- och ungdomskultur

Det stora barnkalaset 2019

Stora Barnkalaset

Välkommen till Det stora barnkalaset på lördag den 23 november klockan 11.00-15.00! Dagen bjuder på dans, ansiktsmålning, grillning, hästar, ballongkul och mycket mer - allt är gratis!

Det stora barnkalaset håller till på flera olika platser runt om i Karlstad: Ungdomens hus -  UNO, Museiparken, Bibliotekshuset, teaterbiografen Arenan, Stora torget, Domkyrkans församlingshem, Tingvallakyrkan, Värmlands museum och Karlstads kyrkliga Stadsmission.

Programmet för 2019 finns här. 

Ta gärna bussen till aktiviteterna. Betalande resenär får ta med två barn upp till 15 år gratis på Karlstadsbuss mellan klockan 10.00 och 16.00 samt på Värmlandstrafik under hela dagen.

Det stora barnkalaset arrangeras av flera organisationer inom ramen för nätverket Se Mig och tar sin utgångspunkt i FN:s barnkonvention. Målgruppen är barn upp till 18 år.

Följ gärna Facebooksidan för uppdateringar: www.facebook.com/detstorabarnkalasetkarlstad

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den