Kultur

Kulturnatten i Karlstad 2017

Kulturnatten 2017

Välkommen till Kulturnatten den 15 september klockan 17.00-00.30 - kvällen då dans, musik, teater, film, konst och nyskapande kreativitet lyser upp höstmörkret! Ta en promenad genom centrala stan och låt Kulturnattens myller av aktiviteter värma, glädja och inspirera dig!

Program för Kulturnatten 2017
Här hittar du det fullspäckade programmet

Guidade bussturer till Artscape-målningarna

Under Kulturnatten hålls tre exklusiva guidade bussturer till de sju väggar som målats i Karlstad under sommarens gatukonstfestival Artscape 2017. Guider denna kväll är Artscapes grundare Tor Hedendahl och Daniel Wakeham. Bussturerna utgår från Bibliotekshuset klockan 18.00, 20.00 och 22.00. Turerna är gratis och det är först till kvarn som gäller, det kommer att finnas cirka 45 platser per tur. Vid några av konstverken måste bussen stanna en bit ifrån, det blir därför några kortare promenader fram till konstverken.
Läs mer om Artscape.

Öppet för alla

Det är fri entré till allt och alla åldrar är välkomna.

Hållbart arrangemang

Kulturnatten strävar efter att vara ett hållbart arrangemang, så tänk lite extra på att slänga pantflaskor och skräp i våra behållare.

Alkoholförbud i kommunens lokaler

Det är alkolholförbud i kommunens lokaler, vilket innebär att alkoholpåverkade kan bli avvisade.


Kontakt

Amalia Linninger, kulturproducent Karlstads kommun
E-post: amalia.linninger@karlstad.se
Telefon: 054 540 24 33

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den