Kommunarkiv och kulturhistoria

Beställning av betygskopior

Behöver du en kopia på dina gymnasiebetyg? Välj länk nedan för att göra en beställning. Betygskopiorna skickas hem med posten till den adress du anger i formuläret.

Betyg från kommunala gymnasieskolor

Fyll i formuläret för den skola det gäller så skickar vi hem dina betyg med posten. Dina betyg sparas på de kommunala gymnasieskolorna i ungefär 10 år, därefter skickas de till Kommunarkivet.

Vård- och omsorgsprogrammet på Sundstagymnasiet

Om du läste Vård- och omsorgsprogrammet på Sundstagymnasiet ska du begära ut dina kopior från Nobelgymnasiet.

Vård- och omsorgsprogrammet före år 2000

Om du läste Vård- och omsorgsprogrammet före år 2000 ska du vända dig till Landstingsarkivet för att beställa betygskopior.

Betyg från fristående grund- och gymnasieskolor

Kontakta Kommunarkivet för att beställa betygskopior från fristående grund- och gymnasieskolor.

Information om hur vi hanterar dina personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss behöver vi för att utföra vår utbildningsverksamhet. Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagstiftning och den rättsliga grunden är uppgift av allmänt intresse.

Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden är personuppgiftsansvarig. Vi har kvar dina uppgifter den tid som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter.

Mer information om hur vi behandlar dina uppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på karlstad.se/personuppgifter

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den