Fritidsgårdar

Fritidsknuten - en mötesplats med extra stöd

Fritidsknuten, en mötesplats med extra stöd

Här hittar du programmet för maj 2020.

Om du vill kan du få vårt fritidsprogram hemskickat till dig. I det kan du följa utbudet på Fritidsknuten. Du kan också skriva ut programmet här på webbplatsen.  

Om fritidsknuten

På Fritidsknuten kan du träffa vänner och umgås. Verksamheten är till för dig som har en funktionsnedsättning. För att delta i Fritidsknutens verksamhet behöver du som besökare kunna ansvara för dig själv alternativt komma med en vuxen person eller en assistent.

Personalen som arbetar på Fritidsknuten finns där som fritidsledare, men har även stor erfarenhet av funktionsvariationer och har stor förståelse för detta. Du som är i behov av personligt stöd tar med dig din ledsagare eller personliga assistent till Fritidsknuten. Att ta sig till och från Fritidsknuten ansvarar du för själv. 

Fritidsknuten är en helt alkohol- och drogfri mötesplats. Här finns ett café där du kan köpa fika. Här kan du också spela biljard, kasta pil, spela spel eller TV-spel. Vissa kvällar har vi speciella arrangemang eller aktiviteter som du kan delta i. Det kan till exempel vara filmkvällar, dans till levande musik, dartturneringar, disco eller något annat.

Vi anordnar också andra aktiviteter som inte är på Fritidsknuten. 

Vi ser gärna att du som besökare är med och påverkar verksamhetens innehåll med idéer och egna initiativ.


grafik som visar fritidsknutens logga

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den