#unokarlstad_design

Design

Två personer skapar saker.

Gillar du att skapa och pyssla? På UNO finns massor av material som du får använda för att designa dina egna alster. Vi har smycketillverkning, symaskiner, Adobe program, spiralblocksmaskin, pinsmaskin, färger och penslar, papper, tyger och mycket mera.

Scrapbooking

Scrapbooking handlar om att med hjälp av olika papper, dekorationer och tekniker göra personliga fotoalbum, egendesignade kort, presentaskar, receptböcker etcetera.
På UNO finns ett skåp fyllt med material.

Freecraft

Måndagar och onsdagar, 15.00-18.30, kör vi Freecraft. Gratis designworkshops med olika teman varje vecka under ledning av personal. Kolla in vårt kalendarium för aktuella workshops.

Spiralblock

Gör egna personliga block. I UNOs blockmaskin sammanfogar du dina sidor till ett block. Med hjälp av laminering kan du plasta ditt omslag. Välj bland olika papperskvalitéer och färger. Storleken bestämmer du själv, max storlek A4. Kostar från 15 kronor.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den