#unokarlstad_design

Design

design2

I Designrummet finns kreativa verktyg som väntar på dig. Här kan du bland annat prova på att sy, pyssla med scrapbooking, göra t-shirttryck och egendesignade spiralblock.

Scrapbooking

Scrapbooking handlar om att med hjälp av olika papper, dekorationer och tekniker göra personliga fotoalbum, egendesignade kort, presentaskar, receptböcker etc.
På UNO finns ett skåp fyllt med material.

Freecraft

Måndagar och onsdagar, 15.00-18.30, kör vi Freecraft. Gratis designworkshops med olika teman varje vecka under ledning av personal. Kolla in vårt kalendarium för aktulla workshops.

T-shirttryck

Gör textiltryck i fyrfärg snabbt och enkelt. Med hjälp av ett speciellt siliconpapper överförs bilden på kopiator. Vidare pressas pappret fast på tröjan i tryckpressen som är 200 grader. Trycket håller för tvätt 40 grader om du vänder tröjan ut och in. Tag med en t-shirt att trycka på så hjälper personalen dig med att överföra och trycka. Kontakta Sunna Johansson, Designansvarig, på telefonnummer 054-540 24 78 för tidsbokning och förberedande råd. 

Spiralblock

Gör egna personliga block. I UNOs blockmaskin samanfogar du dina sidor till ett block. Med hjälp av laminering kan du plasta ditt omslag. Välj bland olika papperskvalitéer och färger. Storleken bestämmer du själv, max storlek A4. Kostar från 15 kronor.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den