UNO - Ungdomens hus

Designstudio

Lokalen är möblerad med ritbord, arbetsbord och målarstaffli och utrustad med material och verktyg för konstnärligt arbete . Fokus ligger på bildskapande, med olika tecknings- och målarmaterial samt ljusbord men det finns även symaskiner och ett litet urval textila verktyg i lokalen.

Boka ditt eget projektrum

Rummet  är bokningsbart i två tretimmarspass på måndag till torsdag och två fyratimmarspass på fredagar och lördagar. Du som vill arbeta seriöst och ostört med dina projekt har då lokalen helt till ditt eget förfogande. Se bara till att du har städat upp efter dig innan din bokade tid tagit slut.

Material

Det som finns i lokalen är:  akrylfärg, akvarellfärg och pennor, olika sorters markers,  fineliners , blyerts samt pastellfärger. Den här grunden kan utökas, bara du säger till vad du saknar så försöker vi ordna det.

Du får gärna ta med dina egna målarverktyg, bara du kan skilja dem från UNOs och inte blandar ihop dem. Tyvärr kan inte spray eller oljefärger användas i rummet på grund av otillräcklig ventilation och det gäller även andra produkter som uttryckligen kräver god ventilation för att användas. Kolla på förpackningen eller fråga oss i personalen om du är osäker.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den