UNO - Ungdomens hus

Nya kursstarter

Sidan kommer att uppdateras allt eftersom kursstarter blir klara!

Desto fler som är intresserade, desto snabbare kursstart. Anmäl ditt intresse i cafét och kom gärna med idéer på nya kurser du tycker att UNO ska ha.

Kurserna kostar 150 kronor och anmälan = betalning i UNOs café och är bindande.

English and other languages - use googletranslate

Lär dig göra Talk show

Tisdagar och torsdagar klockan 17.00-20.00 med start den 14:e april  kan du gå UNO:s Talk Show-kurs. Vi kommer tillsammans med en handledare lära oss bland annat manusskrivande, filmfotografering, intervjuteknik, och videoredigering. Kursen kostar 150 kronor och är för dig mellan 16 och 25 år. Anmälan sker i UNO:s café på Västra Torggatan 16. Begränsat antal platser

Dj-kurs

Vill du veta hur en DJ gör? Vill du också få ett dansgolv att gunga med hjälp av de bästa övergångarna och mixarna?I vår grundkurs lär du dig mixa och hitta rätt i musiken!Kursen omfattar tre tillfällen. Två platser. Inga förkunskaper krävs.

Musikstudiokurs 1

Kurs i grundläggande studioteknik. I UNOs studio arbetar vi på Mac i Logic Pro X. Tre tillfällen. Tre platser. Inga förkunskaper krävs.

Musikstudiokurs 2 

Samma innehåll som musikstudiokurs 1. 

Dans – Glam and Groove

Glam and Groove är en dansrörelse med fokus på  gemenskap, utveckling och peppande. Kom och lär dig den jamaikanska dansstilen Dancehall som är fylld med dansglädje, attityd och energi. På våra kurser får du lära dig steg direkt från Jamaica,  koreografier i olika stilar inom Dancehall samt lära dig mer om kulturen. 
12 tillfällen (ej lovet). Öppen Nivå. 

Workshops med Victoria 

Lördagar 
Datum:
Fortsättningsnivå. Tio tillfällen. För dig som dansat tidigare och vill utvecklas.

Pole Dance

Nu du nu chansen att lära dig pole dance, inga tidigare erfarenheter behövs. Vi går igenom grunderna och lär oss bland annat att snurra och sitta på stången. 8 tillfällen. 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den