Mötesplatser

Skaparverkstan i Bibliotekshuset

Skaparverkstan är en plats för kreativa workshoppar för barn och ungdomar som älskar färg, form, funktion och film. Inga förkunskaper krävs på workshopparna och allt är gratis. Du hittar oss på plan 2 i Bibliotekshuset. 

Torsdag-workshoppar

Under våren kan du som är mellan 8-15 år anmäla dig till våra workshoppar inom spelprogrammering eller 3D print på torsdagar. Det är två workshoppar varje torsdag klockan 16.00-17.00 och 18.00-19.00. Spelprogrammering-workshopparna startar den 25 februari och pågår till 25 mars. 3D print workshopparna är från 8 april till och med 6 maj.

Innehåll och upplägg vid varje tema kommer att vara samma. Har man redan deltagit vid ett av tematillfällena ser vi gärna att du lämnar företräde åt någon annan som inte har provat tidigare. Föranmälan krävs och antalet platser är begränsade till 4 personer per workshop.

Anmälan för spelprogrammering kan göras här.

Anmälan för tillfällena med 3D print kommer öppnas upp tidigast på fredag den 2 april.

Lördag- workshoppar

Varje lördag klockan 11.00- 12.00 och 13.00- 14.00, är du i åldern 9- 13 år välkommen till oss på Skaparverkstan för kreativa workshoppar. Vi har olika teman för varje lördag. Under våren måste du anmäla dig för att få en plats. Vi tar emot fyra personer per workshop. Vi publicerar veckans lördagsworkshop och länk till anmälan varje måndag i kalendern nedan.

Om Skaparverkstan

  • Gratis
  • Inga förkunskaper krävs
  • Material finns
  • Prova på

För att minska risken för spridning av coronaviruset kommer det vara max fyra deltagare per workshop i Skaparverkstan. Stanna hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Du är välkommen tillbaka 48 timmar efter att du blivit frisk.

Välkommen!