Mötesplatser

Våga - en normbrytande mötesplats för tjejer

Tjej VR

Våga är en normbrytande mötesplats som riktar sig till dig som identifierar dig som tjej och är i åldern 13-26 år. Vi har våra lokaler på andra våningen i huset på Tolvmansgatan 2. 

Hos oss kan du testa och utveckla din passion för till exempel IT, kodning, grafisk formgivning, VR och digitalt skapande. 

Men är du mer intresserad av smink, färg och form finns en fullt utrustad sminkhörna och en skaparverkstad där du kan göra vad du vill.

Våra lokaler är också perfekta om du bara vill chilla, ta en kopp te eller kanske ha ett gruppmöte i en kreativ och skön miljö. I vår läshörna kan du i lugn och ro läsa din favoritbok.

Ordinarie öppettider

Tisdag    15.00-21.00
Torsdag  15:00-21:00

Kurs i programmering

Är du en tjej mellan 13-15 år och vill lära dig att koda? 

Kanske skapa ett eget spel eller animation men har aldrig gjort det tidigare. Då är programmeringskursen på Våga något för dig. Vid fyra tillfällen under perioden 3-24 oktober, varje torsdag klockan 17.00-19.00, kommer du att lära dig baserna för att bli proffs i kodning på ett enkelt och lekfullt sätt.

Kostnadsfritt. Begränsat antal platser. 

Du anmäler dig via  e-tjänsten som du hittar här.

Gör ditt eget projekt

För dig som vill göra ett arrangemang hos oss finns det möjlighet att söka Drömpengar.

Besöksadress och kontakt

Tolvmansgatan 2.
vaga@karlstad.se  

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den