Prova på något nytt i sommar

Dagkolloveckor - ansökan är nu stängd

Sommarlov dagkolloveckor

I år arrangeras 16 dagkolloveckor runt om i Karlstad, bland annat danskollo, fotbollskollo, teaterkollo, friidrottskollo och hästkollo. Alla är gratis!

Dagkolloveckorna hålls dagtid måndag till fredag klockan 10.00–15.00, det är alltså ingen övernattning.

Dagkolloveckorna är öppna att söka för dig som är 6-15 år och bor i Karlstads kommun. Vi fixar buss till alla som behöver, så tveka inte att söka ett kollo en bit bort från där du bor!

Här hittar du information om alla dagkolloveckor 

Ansökan

Ansökan till dagkolloveckorna är nu stängd.

Ansökan är bindande

Om du fått plats på en dagkollovecka men inte vill eller kan delta ska du höra av dig till oss och avboka din plats. Om du inte gör det tar du upp en plats som någon annan gärna vill ha! Ring 054-540 00 00 för att avboka din plats.

Fördelning av platser

Platserna till dagkolloveckorna fördelas av kultur- och fritidsförvaltningen utifrån alla ansökningar som kommit in i rätt tid och med fokus på en geografisk spridning bland deltagarna.

Besked om plats

Besked om du fått plats eller inte kommer med posten vecka 25 eller 26.

Vad ingår under dagkolloveckan?

Mat ingår och eventell utrustning finns att låna på plats. Om du behöver åka buss för att komma till dagkollot får du ett tillfälligt kort som gäller på Karlstadsbuss eller Värmlandstrafiks bussar.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den