SSA-konferensen 2019 Matcha Framtiden

Välkommen till Karlstad!

Sola i Karlstad

Sol, vatten och värmländsk gästfrihet - välkommen till Karlstad!

I Karlstad älskar vi att ha gäster och då är det viktigt med bra kommunikationer. Karlstad ligger mitt emellan Göteborg, Oslo och Stockholm.

Ta dig till Karlstad

Det är enkelt att ta sig till och från Karlstad - antingen med tåg, buss, bil eller flyg. Det går nio tåg tur och retur till Stockholm på vardagar och minst fem tåg till och från Göteborg. Bussar till och från Karlstad går det mest hela tiden. Karlstads centralstation ligger bara ett stenkast från Stora torget, som ligger mitt i stan och är enkelt att ha som utgångspunkt. Karlstad airport ligger ungeför 20 minuters bilväg från centrum. 

Du som vill ta bilen väljer E18 eller E45.

Var hålls rikskonferensen?

På Karlstad CCC, som ligger både centralt och tillgängligt i Karlstads centrum. 

Övernatta i Karlstad

Vi har förbokat ett begränsat antal hotellrum för dig som är deltagare på SSA-konferensen, först till kvarn gäller för dem. När du har bokat din plats på konferensen får du ett bekräftelsemejl, i det hittar du information om de förbokade hotellrummen, som finns på Scandic Winn och Scandic City. Du är såklart välkommen att bo var du vill - i Karlstad finns det gott om både hotell och vandrarhem, här hittar du en lista över dem.

Vad kan du göra när du inte är på konferens?

I Karlstad finns det gott om kulturupplevelser, shopping och sport. Njut på Sundstabadets relaxavdelning, dra på träningskläder och leta upp ett av våra utegym eller strosa runt och upptäck stadens offentliga konst. Staden luktar ofta rostade kaffebönor och det finns många möjlighet att ta en fika.

Ta en titt på helgens utbud på Visit Karlstad.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den