Grundskola

Yrkesmässan

Karlstads kommun arrangerar varje år en yrkesmässa för alla elever i årskurs 8. Mässan är en inspirationsdag för eleverna inför framtida yrkesval. Den ska ge kunskap om olika yrken och underlätta elevernas val till gymnasiet.

Under vårterminen, efter mässan, ska alla elever i årskurs 8 göra en veckas prao. Mässan är ett bra tillfälle för eleverna att knyta kontakter med arbetsgivare inför kommande praoperiod. Mässan är en värdefull möjlighet för eleverna att se över vilket yrke de önskar att testa på.

För dig som företagare

Vi hoppas att du och ert företag eller organisation vill medverka under mässan. Att attrahera morgondagens arbetskraft och visa vilka framtidsmöjligheter som finns i vår region är ett gemensamt intresse för oss arbetsgivare. Dagens elever är våra framtida arbetskamrater.

Visa ditt intresse genom att klicka här.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den