Gymnasieskola

Innebandy

Gilar du innebandy, och vill växa både som innebandyspelare och som människa? Här får du en bra grund för att bli elitaktiv, ledare eller domare i innebandy.

Hur funkar det?

Du kommer att träna på förmiddagar 2-3 gånger i veckan. Ett av passen kör vi i Våxnäshallen där det finns tillgång till det mesta när man kör fysisk träning.

Varje termin genomför vi fysiska tester. Du kommer tillsammans med instruktörerna göra en individuell utvecklingsplan som uppdateras varje termin.

Vi har föreläsningar med både interna och externa föreläsare inom följande områden: idrottens värdegrund, kost, idrottsskador, talangutveckling, träningslära, träningsplanering, mental träning, med mera.

Vad krävs av dig?

  • Att du tar eget ansvar för att din utveckling ska bli så bra som möjligt.
  • Att du tar aktiv del av både teoretisk och praktiskundervisning.
  • Att du alltid försöker göra ditt bästa.
  • Att du är ambitiös och får ihop din vardag med kvällsträningar, läxläsning, mat, sömn osv.
  • Att du är genuint intresserad av innebandy.

Målet med utbildningen

Målet med utbildningen är att du ska växa som människa och innebandyspelare under din gymnasietid. Du ska också få en bra grund för att kunna bli elitaktiv, ledare eller domare i innebandy.

Genom att du får kunskap om träning ska du kunna sköta din egen men även andra människors träning.

Ansökan

Ansök till innebandy

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den