Gymnasieskola

Lovskola på höstlovet

Elever i klassrum.

Vi vill att våra elever ska nå målen, och därför erbjuder vi lovskola. Senast den 19 oktober behöver vi din anmälan till lovskola på höstlovet.

Karlstads kommuns gymnasieskolor arbetar ständigt med att fler elever ska nå målen. Därför anordnar vi lovskola för våra elever på alla lov utom jullovet. Under höstlovet, måndag till fredag vecka 44, erbjuder vi handledning i alla gymnasiekurser i matematik samt i engelska grundskolekurs, och i kursen engelska 5.

Lovskolan är på Tingvallagymnasiet

Samling och upprop sker i centralhallen på Tingvallagymnasiet måndag den 26 oktober klockan 9. Centralhallen hittar du innanför den stora entrén.

Anmäl dig till förmiddag- och/eller eftermiddagspass

Du har möjlighet att anmäla dig till en eller två kurser, exempelvis matematik på förmiddag och engelska på eftermiddag. Du får då tre timmar per kurs.

  • Förmiddagspass: kl. 9.00-12.00
  • Eftermiddagspass: kl. 13.00-16.00

Eget material

Du som deltar på lovskolan tar med dig eget material som lärobok, arbetshäften, penna och sudd. Prata med ansvarig lärare så du vet vad du behöver träna på under lovskolan. Ju bättre förberedd du är desto bättre hjälp kommer du att få av våra handledare.

Prövning

Under lovskolan genomförs ingen prövning. Men för elever som anmält sig till prövningsomgång 1 så är prövningen de närmaste veckorna efter lovet. Prata med din prövningsförrättare, så du tränar på just det du behöver under lovskolan.

Anmälan till lovskola

För att delta i lovskola behöver du anmäla dig. Senast den 19 oktober behöver vi din anmälan.

Här anmäler du dig till lovskola på höstlovet 2020.

Kontaktuppgifter

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Henrik Fröling

Mejl: henrik.froling@karlstad.se

Telefon: 054-540 13 19

Uppdaterad den