Tingvallagymnasiet

Studiecenter

Humanistiska programmet

  Vårterminens  sista mattehandledning: torsdag den 28 maj
En riktig go sommar önskar mattehandledarna i Studiecenter.

            Väl mött i början på nästa termin ! ☀️😎☀️

    Höstterminens första matematikhandledning i Studiecenter:
                            TISDAG DEN 25 AUGUSTI

 Studiecenter ligger på Tingvallagymnasiet och är en plats där alla kan studera i lugn och ro. Här finns också skolbiblioteket som du kan använda för enskilda studier eller grupparbeten. Du kan också söka information på olika sätt. Studiecentret är öppet för alla som studerar - från grundskola och uppåt. Här har du nära till böcker och annan information. Här kan du boka ett studierum eller sitta vid något av alla bord för att plugga. Bokningen gör du på plats i Studiecenter.

Ordinarie öppettider

Måndag 08.00-16.00  
Tisdag 08.00-17.00 Handledning, matematik 17.00-20.00 
Onsdag 08.00-15.00  
Torsdag 08.00-17.00 Handledning, matematik 17.00-20.00 
Fredag 08.00-15.00  
Lördag   Handledning, matematik 10.00-14.00


 

 

Handledning

På Studiecenter kan du få handledning i matematik tisdag,torsdag och lördag.

Du som söker handledning behöver inte anmäla dig innan du kommer. Du tar själv med det material som du vill jobba med och har du frågor finns kontaktuppgifter under Kontakt uppe till höger på denna sida.

Det här finns på Studiecenter

Förutom böcker finns fritt WiFi, dagstidningar, tidskrifter, filmer och mycket mer. Går du på Komvux eller sfi kan du också låna dator under dagen. Det enda du behöver är ett lånekort, sedan kan du låna som du vill. Om du redan har ett lånekort som gäller på biblioteken i Värmland kan du använda det, annars kan du ansöka om ett nytt lånekort hos oss.

Personal

Du är alltid välkommen att fråga oss som jobbar här om det är något du behöver hjälp med!

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den