Yrkesutbildningar

Industri Bas

Industrin i Värmland behöver fler utbildade medarbetare. Nu finns en helt ny möjlighet för dig över 20 år och som lockas av en framtid inom industrin att gå yrkesvuxutbildning genom Yrkescenter industri Värmland. Det unika samarbetet mellan arbetsgivarna och utbildningen ger en garanterat hög kvalitet på studierna och goda förutsättningar för anställning efter slutförd utbildning.

Om utbildningen

Du kan söka utbildning till fyra orter i Värmland: Arvika, Hagfors, Karlstad och Sunne. Senare under året kommer det även att vara möjligt att söka till Kristinehamn. I utbildningen ingår arbetsplatsförlagt lärande APL (praktik) på minst 15% av utbildningen. Denna kan förläggas till din hemort.

Utbildningen ger dig:
• grundläggande kunskap om industriell produktion.
• grundläggande kunskap om arbetsmiljöarbete.
• grundläggande förmåga att arbeta med verktyg och industriell utrustning. • grundläggande förmåga att utföra enklare arbetsuppgifter inom maskinell materialbearbetning och produktframställning.

Behörighet/förkunskaper

Svenska eller Svenska som andraspråk (sas) på grundskolenivå.

Programblad Industri Bas.pdf

Kurser i utbildningen

Kurs Kurskod Poäng
Industritekniska processer 1 INUINU01 100
Avhjälpande underhåll 1 DRIAVH01 100
Materialkunskap 1 MAEMAT01 100
Människan i industrin 1 MÄIMÄN01 100
Produktionsutrustning 1 PRUPRD01S 100
Produktionsutrustning 2 PRUPRD02S 100
Tillverkningsunderlag 1 TILTIL01 100

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den