Alsters herrgård exteriörbild från norrsidan
Alsters herrgård

Jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Under sommarsäsongen är vi i behov av ett flertal guider samt personal till café och restaurang. Vi behöver löpande förstärkning vid evenemang och marknader och ibland även vid tillfälliga projekt.

Alsters herrgård har som målsättning att överträffa förväntningarna och strävar efter att ge besökarna en varm och välkomnande upplevelse. Värdskapet är av yttersta vikt där kärleken till det värmländska med berättartradition och kulturarv som grund, ska gå hand i hand med en brinnande entusiasm för mötet med våra gäster och en vilja att ge dem den allra bästa upplevelsen. Vi söker personer med stort hjärta och engagemang för kultur, litteratur och turism och behöver löpande personal till både herrgård, park och café.

Guide på Alsters herrgård

Kock

Du behöver ha vana vid service, jobba under stress samt jobba självständigt. Meriterande om du har några år i branschen.

Fasta arbetstider, dagtid mellan ca kl.10-17.

Maila CV och personligt brev till alstersherrgardscafe@karlstad.se

Kontaktperson

Alsters herrgårdscafé
Jean Elias Jammine
073-783 46 88

Serveringspersonal

Vi ser gärna att du är social, stresstålig och serviceinriktad. Meriterande är tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen.

Fasta arbetstider, dagtid mellan ca kl.10-18.

Maila CV och personligt brev till alstersherrgardscafe@karlstad.se

Kontaktperson

Alsters herrgårdscafé
Jean Elias Jammine
073-783 46 88

Sidan uppdaterad: 2024-03-21

18 Maj 2024