Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Nära till möjligheter

Det finns hus som står tomma samtidigt som många drömmer om att lämna staden för ett liv på landet. Har du ett tomt hus som du vill sälja? Eller är du en av dem som längtar ut på landet? Genom satsningen Nära till möjligheter vill vi sammanföra husägare med intresserade köpare

Har du frågor eller vill veta mer om Karlstads kommuns satsning Nära till möjligheter? Kontakta Henrik Lindholm direkt eller via Kontaktcenter.

Vi välkomnar fler entreprenörer, familjer och inflyttare som vill leva sin dröm på landsbygden i Karlstad. Det finns hus som står tomma samtidigt som många drömmer om att lämna staden för ett liv på landet. Karlstads kommun har en attraktiv landsbygd med bra möjligheter för en hållbar livsstil.

Som en del av satsningen Nära till möjligheter genomför vi en intressekoll kring att köpa eller sälja ödehus i kommunen. Tanken är att sammanföra husägare med intresserade köpare; mäklarfirmorna i Karlstad sköter förmedlingen.

Har du ett tomt hus som du vill sälja? Eller är du en av dem som längtar ut på landet?

Fyll gärna i en intresseanmälan eller kontakta oss om du har frågor.

Äger du ett hus som står tomt?

Äger du ett hus som står tomt och är intresserad av att få hjälp med att komma i kontakt med potentiella köpare? Då är du välkommen att delta i projektet genom att fylla i en intresseanmälan i vår e-tjänst.

Vill du köpa ett hus?

Är du intresserad av att flytta ut på landsbygden i Karlstads kommun? Delta i vår intressekoll genom att fylla i en intresseanmälan. Då kan du bli matchad med en fastighetsägare som har ett hus till salu.

En levande landsbygd

Hela Karlstads kommun ska växa och leva! Du ska kunna bo och verka var du vill. Utanför tätorterna är allt nära – här finns möjligheter, kompetens, entreprenörskap, äventyr, kreativitet, natur och gemenskap.

Läs Karlstadsbornas egna berättelser om möjligheterna utanför staden.

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?

Innehåll på sida