Hitta och jämför alla gymnasieskolor

9 träffar inom Gymnasieskolor
Gymnasieskola Jämför med andra
Karlstad Fria Läroverk
Orrholmsgatan 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
072-159 23 64

Karlstad Fria Läroverk är gymnasieskolan för studier och träning. Vi brinner för att göra dig till den bästa versionen av dig själv. Du behöver inte ha med dig toppbetyg från grundskolan men hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt.

Klara Teoretiska Gymnasium
Kasernhöjden 9, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-17 74 40

På KLARA Gymnasium ges alla möjlighet att delta i internationella projekt, lärarna erbjuds goda arbetsvillkor för att ha tid till varje elev och skolans elever trivs och känner sig trygga i en god studiemiljö. Skolans pedagogiska idé innebär, bland annat, att de flesta examinationerna sträcker sig över flera lektioner samt att erbjuda läxläsning på skoltid med lärarhandledning.

Lillerudsgymnasiet
Lillerud, Vålberg
Se på kartsidan
Telefon
054-840 800
054-54 50 72

Lillerudsgymnasiet är en friskola med riksintag. Vi erbjuder Naturbruksprogrammet med yrkesutgångar mot djurvård, lantbruk och häst. För dig som vill satsa på tävlingsridning har vi NIU i ridsport. På alla yrkesutgångar kan du få allmän högskolebehörighet. Många av våra elever bor på skolan, vilket gör att vi har en trevlig och familjär stämning.

Nobelgymnasiet
Nokiagatan 20, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 15 00

Välkommen till Värmlands största yrkesgymnasium! Här samlas praktiskt lagda oavsett om det är bilar, frisyrer, elledningar eller make-up som intresserar. Hos oss lär både lärare och elev av varandra och intresset för hantverksyrken är gemensamt även om utbildningarna gäller skilda branscher. Du är viktigast för oss! Därför ser vi hela dig och kan ge dig den bästa starten på ditt framtida yrkesliv.

NTI-gymnasiet
Orrholmsgatan 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-14 62 40

På framtidens arbetsmarknad kommer kunskaper inom teknik och digitalisering vara ovärderliga, oavsett vilken bransch du söker dig till. Därför erbjuder NTI Gymnasiet framtidssäkrade utbildningar för morgondagens utmaningar.

Praktiska gymnasiet
Packhusgatan 1, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
076-790 52 90

Välkommen till den lilla skolan med hög trivsel och gemenskap.
Vi bedriver yrkesutbildning mitt i Karlstad, med fokus på att varva teori med mycket praktik (APL). 70-80 % har jobb efter avslutade studier. Självklart kan du läsa in grundläggande högskolebehörighet hos oss. Vi jobbar aktivt med Ung Företagsamhet och ger elever möjlighet till APL utomlands.
Vi är skolan mitt i arbetslivet!

Sundstagymnasiet
Sävegatan 7, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 15 70

Välkommen till en levande skola med skön stämning! Låt kreativiteten flöda och lär dig mer om kultur och samhälle. Här varvas lektionstid med bred underhållning i aulan och ingen dag är den andra lik.

Thorén Business School
Järnvägsgatan 4, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-202 18 60

Skolans målsättning är att förbereda våra elever för såväl universitetsstudier som ett framtida arbete eller eget företagande. Vi arbetar med blockschema och ämnesövergripande undervisning. Samtliga elever har praktik där de får prova på teorin i verkligheten. Vi erbjuder alla elever att åka på en business trip någonstans i Europa. Vi erbjuder även fotbolls- och hockeyprofil på samtliga program.

Tingvallagymnasiet
Tingvallagatan 6, Karlstad
Se på kartsidan
Telefon
054-540 16 50

Ett utmärkt val för dig som vill jobba inom handel, ekonomi, eller service- och upplevelseindustrin. Under studietiden finns möjlighet att studera utomlands och skolan jobbar aktivt för att hitta spännande praktikplatser i andra länder.

9 träffar inom Gymnasieskolor
Gymnasieskola Adress Jämför med andra
Karlstad Fria Läroverk Orrholmsgatan 4, Karlstad
Klara Teoretiska Gymnasium Kasernhöjden 9, Karlstad
Lillerudsgymnasiet Lillerud, Vålberg
Nobelgymnasiet Nokiagatan 20, Karlstad
NTI-gymnasiet Orrholmsgatan 4, Karlstad
Praktiska gymnasiet Packhusgatan 1, Karlstad
Sundstagymnasiet Sävegatan 7, Karlstad
Thorén Business School Järnvägsgatan 4, Karlstad
Tingvallagymnasiet Tingvallagatan 6, Karlstad