Väx och utvecklas hos oss

Båtratt

Det finns många möjligheter att utvecklas hos oss. Karlstads kommun är en stor arbetsgivare och det finns därför möjlighet att byta arbetsuppgifter eller tjänst inom organisationen. Vi är en lärande organisation som lär av varandra i vårt dagliga arbete.

Att få möjligheten att byta arbetsplats kan vara väldigt utvecklande och något som vi uppmuntrar. Vi främjar intern rörlighet och har en intressebank där du som medarbetare kan lämna din intresseanmälan om du är intresserad av att byta jobb inom koncernen. Du har även möjlighet att träffa en certifierad coach för att prata om just din utveckling, karriär och jobb.

För dig som är intresserad av att utvecklas inom ledarskap finns det möjlighet att antas till vårt interna chefsutvecklingsprogram. Vi tycker att det är viktigt att vi har bra chefer och ledare hos oss och kompetensutvecklar kontinuerligt våra chefer.

Att bli chef är inte enda sättet att utvecklas karriärmässigt hos oss. Det finns möjligt att specialisera sig inom ett specifikt område. Kanske vill du dela med dig av din kunskap och erfarenhet och handleda kollegor eller praktikanter?

Du har årligen utvecklingssamtal tillsammans med din chef där ni gemensamt tar fram en utvecklingsplan för dig.

Taggar för sidan

Jobba hos oss

Sidan uppdaterad: 2024-06-13

19 Juni 2024