Hoppa till huvudinnehållet (tryck enter)
Parkera

Hitta parkering

Karlstads Parkerings AB erbjuder ett stort utbud av välbelägna och attraktiva parkeringsmöjligheter. I vår parkeringskarta hittar du alla parkeringsområden, parkeringshus och zonindelade gatuparkeringar.

Klickar du på symbolerna i kartan kan du se mer information och prisuppgifter.
I kartan kan du också se vart det finns särskilda platser för rörelsehindrade, elbilsladdning, husbilsparkering med mera.

I kartan har vi även markerat ut de parkeringshus och parkeringsområden i centrala Karlstad som drivs av privata aktörer. Du hittar mer information om dem på deras webbplatser. 

Parkeringsavgift

Parkering kostar olika beroende på var du parkerar. Läs mer om parkeringavgift här.

Ledig parkering i centrum

För att underlätta att hitta parkering i centrala Karlstad har vi ett parkeringsledningssystem. I parkeringsledningssystemet är tolv anläggningar i centrum anslutna. I centrala Karlstad sitter det uppe digitala skyltar som visar var det finns lediga platser. Du hitta även lediga platser i vår webbkarta. Webbkartan finns även i appen Mitt Karlstad. Här hittar du webbkartan och kan läsa med om parkeringsledningssystemet.

Korttidsparkering

Det finns över 40 korttidsparkeringar i centrala Karlstad där du kan parkera 15 minuter. Det passar för dig som behöver göra ett snabbt ärende, hämta eller lämna av någon. De är avgiftsfria. De är skyltade med P -15 min. Här hittar du webbkartan över korttidsparkeringar.

Uppdaterad den