Uthyrning av lokaler

Vid behov har ni som företag, organisation eller myndighet möjlighet att hyra våra lokaler. Lokalerna ger möjlighet till allt från mindre möten i konferensrum till seminarier med tillhörande workshops, event och utställningsmöjligheter.

Lokaler hos oss

Hos oss hittar du föreläsningssalar, konferensrum, laboratorium och utställningsytor för större möten eller workshops.Nedan finner du även regler vid lokalbokning.

Rabatter

Hyr du en lokal fler än fem gånger under ett år, får du 15% rabatt resterande tillfällen du hyr lokalen det året. Efter femton gånger får du 25% rabatt.

Halvdagshyra

En halvdagshyra motsvarar hälften av en heldagshyra plus 10%.

Avbokning

Eventuell avbokning av lokaler är möjligt fram till fem arbetsdagar före det bokade datumet utan debitering. Därefter debiteras 60% av hyran.

Utrustning

Information om teknisk utrustning finns beskrivet under respektive lokal. Tekniska utrustningar som inte ingår i konferenslokaler och grupprum debiteras extra.

Konferenser

När det gäller flerdagarskurser och konferenser har kunden tillgång till block och pennor vid första tillfället, därefter debiteras extra för block och pennor.

Föreläsningssalar

Information om utrymme för antal personer och utrustning hittar du under respektive föreläsningssal. Block och pennor finns att tillgå i varje lokal.

Ateljén är en föreläsningssal med mycket ljus och med kapacitet upp till 32 personer i gruppsittning. Rummet är utrustat med whiteboard och projektor.

Celsius är en föreläsningssal med kapacitet upp till 100 personer. Möblerna är flexibla och möjliggör många olika evenemangsformer – allt från stora konferenser till små möten. Här finns allt som behövs för att hålla presentationer och utbildningar. Hörslinga finns.

Inredningen är exklusiv med ekparkett, dimmerbelysning, automatiserad mörkläggning och ett pentry där fika och enklare måltider kan serveras.

Joule är en föreläsningssal med kapacitet upp till 35 personer. Rummet är utrustat med smart board och projektor.

Ohm är en föreläsningssal med kapacitet upp till 22 personer. Rummet är utrustat med whiteboard och projektor.

Ohm är en föreläsningssal med kapacitet upp till 22 personer. Rummet är utrustat med en interaktiv skärm.

Pascal är en föreläsningssal med kapacitet för 25 personer. Rummet är utrustat med interaktiv skärm och whiteboard.

Volta är en föreläsningssal med kapacitet upp till 20 personer. Rummet är utrustat med whiteboard och projektor.

Watt är en föreläsningssal med kapacitet för upp till 30 personer. Rummet är utrustat med whiteboard och projektor.

Konferensrum

Newton är ett konferensrum med kapacitet för 14–16 personer. Rummet är utrustat med whiteboard och projektor.

Laboratorium

Elektroniklabbet finns i Ljungbergssalen och kan hyras separat. Rummet är utrustat med mätövningar och laborationer inom elektronik.

Automationslabbet finns i Ljungbergssalen och kan hyras separat. Rummet är utrustat med övningar i reglerteknik, styrteknik, robotteknik, servoteknik och industriell IT och består av sex stationer, sammankopplade till en FMS-anläggning (flexibla maskinsystem) samt en separat enhet för laborationer i reglerteknik. Anläggningen kan nyttjas sammankopplad som en fungerande enhet eller stationsvis med olika övningar igång på de olika stationerna.

Utställningsyta

Ljungbergssalen är en stor, öppen och ljus yta med kapacitet för 100 personer som ger möjlighet att anordna utställningar, workshops och större informationsmöten.

I Ljungbergssalen finns också ett elektroniklabb och ett automationslabb. Dessa hyrs separat och ingår inte i priset för hyra av Ljungbergssalen.

Kontakt

Hör av dig till mig om ni vill hyra en lokal hos oss eller har frågor.


Taggar för sidan

Boka lokal
Näringsliv och företagande
Karlstads teknikcenter

Sidan uppdaterad: 2024-01-26

26 Maj 2024