Hagatorget

Nu återinviger vi Haga!

Lördag den 1 juni klockan 11-13 återinviger vi Haga. Vi startar med en invigning på Hagatorget och sedan bjuds vi på dans, musik, ansiktsmålning och fika. Kom gärna och gå tipspromenad och byt böcker inför semestern.

Hagatorget har nu fått grönska och möbler och är nu helt klart. Klockan 11 blir det invigning på torget, kommunalråd Monika Bubholz (MP) finns på plats. 

Dans, musik och handel

Vi bjuds på musikunderhållning av All in tones och Sun City Swing kommer att dansa Lindy hop. Haga Chark och Deli flyttar ut på torget, men passa även på att besöka övriga handlare i Haga som har öppet som vanligt.

Fika, ansiktsmålning och tipspromenad

Vi kommer att bjuda på ansiktsmålning för de som vill och även festis och bulle så långt lagret räcker. Delta i vår tipspromenad och var med i utlottningen av fina priser från handlare i Haga, Karlstadsbuss och Karlstads kommun.

Sex vinnare kommer att kontaktas för att få priser efter tipspromenaden. De rätta svaren hittar du här.

Bokbytardag

Besök bokbytarbordet samtidigt som du smaskar på något gott. Det är ett perfekt tillfälle att uppdatera bokhyllan med nya titlar inför sommaren lata dagar samtidigt som du gör en instats för miljön. 

  • Inlämning av böcker kan göras under hela invigningen, 11-13
  • Max tre titlar per person
  • Inlämnade böcker måste vara i gott skick
  • Böcker som inte blir bytta lämnas till välgörande ändamål

Båtbusspremiär och ladda resekort

Denna dag, 1 juni, är det även premiär för sommarens båtbussar. Hållplats Slusswakten ligger vid Pråmkanalen vid Haga så passa även på att ta en tur med båtbussen. Karlstadsbuss finns på Hagatorget och laddar du ditt resekort med minst 300 kronor så får du 50 kronor extra på ditt kort.
Mer information om båtbussarna hittar du på karlstadsbuss.se.

Varmt välkommen!