Arne Ericson är Årets Sola 2022

Stort grattis till Arne Ericson som på näringslivsgalan 100° Karlstad i fredags fick ta emot utmärkelsen Årets Sola 2022.

En man i kostym håller ett pris i handen.
Arne Ericson blev Årets Sola 2022

Årets Sola delas ut av Karlstads kommun till en inspirerande och driftig person som har ett gott bemötande. Målbilden för utmärkelsen är Eva-Lisa Holtz, den glada värdshusvärdinnan som levde och verkade i Karlstad på 1700-talet. "Sola" står för driftighet, entreprenörskap och gästvänlighet.

Motivering Arne Ericsson Årets Sola 2022:

Med stort engagemang och nytänkande skapar Arne Ericson bättre förutsättningar för de mest utsatta i samhället. Med passion för mat och råvaror skänker han glädje till såväl barnfamiljer som bostadslösa genom sitt arbete på Stadsmissionen i Karlstad. Arne ser människan i eländiga situationer och bidrar genom kreativitet och nytänkande till ett bättre samhälle.

Sidan uppdaterad: 2023-05-11

29 November 2023