Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Denna artikel är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Stefan Eriksson får Landsbygdsrådets eldsjälspris 2022

Eldsjälspriset prisar den ideella kraften på landsbygden och delas nu ut för första gången. Stefan Eriksson heter pristagaren.

Eldsjälspriset delas ut till en person som genom ideella insatser bidragit positivt till utvecklingen i de mindre tätorterna och på landsbygden i Karlstads kommun. Prisets delas ut till Stefan Eriksson som genom sina ideella insatser bidragit positivt till utvecklingen i Molkom.

- Hela Karlstads kommun ska växa och leva. Landsbygdsrådets eldsjälspris syftar till att uppmärksamma och lyfta betydelsen av den ideella kraften på kommunens landsbygd, säger Ola Sundgren (C) ordförande i Landsbygdsrådet som står bakom priset.

Hjälpsam, engagerad och med stark initiativkraft

Priset delas ut för första gången och Stefan Eriksson får utmärkelsen med motiveringen;

”Stefan är en varm, engagerad och hjälpsam person som brinner för sin hembygd Molkom. Ständigt kommer han med nya idéer om hur saker kan bli bättre – alltid med ett leende på läpparna och med mottot att ingenting är omöjligt. Upprustningen av Bruksparken, en badramp för rullstolsburna och lyftet av strandpromenaden är bara några exempel på hans initiativkraft för att värna och utveckla bygden.”

- Karlstads kommun har en attraktiv landsbygd med bra möjligheter för en hållbar livsstil. Eldsjälar som Stefan är otroligt viktiga personer som lägger ner stort ideellt arbete för att landsbygden ska fortsätta vara attraktiva platser att bo och verka på, avslutar Christian Norlin (S) vice ordförande i Landsbygdsrådet.

Sidan publicerad: 2022-11-29

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?