Karlstad värdstad för SM i friidrott 2025

Karlstad, tillsammans med Kil, har fått förtroendet att vara värdstad för Friidrotts-SM 2025. Ett härligt tillfälle för Karlstadsborna att få uppleva friidrott på hög nivå och att få visa upp våra nya fina arenor på Solstadens sportcenter.

Senast 2019 var Friidrotts-SM i Karlstad, då på Tingvalla IP. Nu välkomnar vi återigen SM i friidrott till Karlstad som 2025 avgörs på nya Sola arena på Solstadens sportcenter.

Vi är väldigt stolta och glada över att Karlstad åter fått förtroendet att vara värdstad för Friidrotts-SM. Det ska bli så roligt att få visa upp våra nya fina arenor och det stärker bilden av Karlstad som en av Sveriges främsta idrottsstäder, säger Frida Pettersson (C), ordförande i tillväxtutskottet i Karlstads kommun.

Arrangörer är IF Göta Karlstad och Kils AIK Friidrott

Sidan uppdaterad: 2023-05-11

5 Oktober 2023