Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Denna artikel är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Kontaktcenter fyller 10 år kom och fira med oss!

Tio år och en imponerande siffra på 1,3 miljoner hanterade medborgarärenden - det är något som är värt att fira på tisdag när Kontaktcenter bjuder in dig som Karlstadsbo och kommunens medarbetare till kalas.

Kontaktcenter slog upp sina dörrar för första gången 2013. På tisdag den 31 januari är det tio år sedan. Under åren som gått har Kontaktcenter vuxit sig större och tillsammans med handläggare runt om i kommunen ger de Karlstadsborna en proffsig service och snabba svar på de flesta frågor som rör både förvaltningar och bolag.

– När Kontaktcenter först öppnade var vi hälften så många kommunvägledare och idag är vi över 30. Det finns ett stort förtroende för oss och vad vi kan hjälpa till med, vilket är en stor framgångsfaktor för en sådan här verksamhet, säger Kajsa Beckman, kontaktcenterchef.

Du som vill vara med och fira är välkommen till Bibliotekshuset på tisdag mellan klockan 13.30-16.30. Det kommer finnas tårta framdukat för den fikasugna, tipspromenad för den tävlingsinriktade och ett helt gäng med härliga medarbetare från Kontaktcenter för den som vill mingla. Dessutom får alla barn som vill testa lyckan i fiskdammen.

Varmt välkommen och fira med oss

Sidan publicerad: 2023-01-26

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

Hittade du det du sökte på sidan?