En svartvit bild som visar en gammal industribyggand. På bilden finns det följande text: Fjärrvärme i Karlstad 75 år
Karlstads Energi

Välkommen på 75-årskalas!

Lördagen 16 september bjuder Karlstads Energi in hela familjen på 75-årskalas. Visste du att Karlstad var först i Sverige med fjärrvärme 1948?

Välkommen att njuta av en energifylld dag för hela familjen. Dagen bjuder på energi till hela familjen. Njut av en korv med bröd och kaffe från lokala företag. Barnen kan leka loss med bland annat ansiktsmålning, popcorn och trollkonster. De allra minsta kommer få möjligheten att provsitta vår sopbil och testa återvinningsmaskinen.

Dagen innehåller även föreläsningar om fjärrvärmens historia och framtid samt läget på elmarknaden inför den kommande vintern. Har du frågor och funderingar kan du passa på att prata med vår kundservice som självklart är på plats.

Läs mer och anmäl dig till en guidad tur via följande länk: https://www.karlstadsenergi.se/kundservice/75-arskalaset/

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

18 April 2024