Flygfoto över Karlstad. På bilden syns även logotypen för Globala Karlstad.

Häng med på Globala Karlstad 2023

Den 16–29 oktober är globala frågor i fokus när kommunen arrangerar Globala Karlstad. Välkommen att inspireras och ta del av alla roliga aktiviteter.

Bidra till en hållbar värld

Globala Karlstad arrangeras i oktober varje år och syftar till att uppmärksamma global utveckling och hur vi som Karlstadsbor kan vara med och bidra till en mer hållbar värld. Genom att agera lokalt kan vi påverka globalt, både i det stora och det lilla.

Aktiviteter för alla åldrar

I år arrangeras massor av bra aktiviteter för både stora och små. Kom och träffa Malin Persson från Trädgårdstider och hör henne berätta om hållbar och stilsäker inredning, kliv in i biomörkret på Arenan och låt kreativiteten flöda i skaparverkstan.

Dessutom kan du gå på workshop där du bland annat får testa på att blanda till och måla med äggoljetempera, lära dig mer om hållbart seniorliv eller varför inte passa på att besöka den stora klädbytardagen.

Spana in hela programmet för att hitta de aktiviteter som passar just dig!

Hoppas att vi ses!

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

22 Juli 2024