Granen på torget från tidigare år. Bild: Copyright MK Illumination AB
Copyright MK Illumination AB

Grantändning och glöggmys på Stora torget på fredag

Nu på fredag 24 november är det dags för Karlstads kommun och Centrum Karlstad att tända årets gran på Stora torget och vi hoppas att alla som känner för en stämningsfull fredagseftermiddag kan titta förbi och vara med.

Kören Söt likör kommer att vara på plats och leverera skönsång och Centrum Karlstad bjuder på glögg och pepparkakor. På grantändningen medverkar kommunstyrelsens ordförande Linda Larsson (S) , och Hanna Åkerstedt, ordförande i Centrum Karlstad.

  • 16.00 Glöggmys på Stora torget. Centrum Karlstads glöggvagn bjuder på glögg i väntan på att granen ska tändas.
  • 16.10 Kommunstyrelsens ordförande Linda Larsson (S) och Centrum Karlstads ordförande Hanna Åkerstedt berättar lite om vad som händer i centrum under vintern innan de tillsammans tänder årets gran.
  • 16.15 När granen är tänd sjunger kören Söt likör stämningsfulla sånger som hör vintertiden till.

Varmt välkommen!

Sidan uppdaterad: 2023-12-01

18 April 2024