Man och kvinna samtalar i kontorsmiljö.
Linn Malmén

Kom och prata hållbara och cirkulära affärsidéer med oss

Har du en hållbar affärsidé som gror? På torsdag är Idéverket och hållbarhetsinfluencern Emma Sundh på plats i Mitt i city för att ge stöd och vägledning och hjälpa dig komma framåt med din idé.

Vi hjälper dig att ta det första steget

Torsdagen den 30 november klockan 11.30–13.30 är du välkommen till Mitt i city. Idéverket finns på plats, tillsammans med Rundgång och hållbarhetsinfluencern Emma Sundh, för att stötta och vara ett bollplank till dig som vill ta det första steget mot att utveckla en hållbar och cirkulär affärsidé.

– Ta tillfället i akt och träffa aktörer som finns på plats inom innovationsstödssystemet. Samarbetet mellan Idéverket och Rundgång är betydelsefullt och en bra start om du vill arbeta hållbart, säger Thomas Skeppstedt, näringslivsutvecklare.

Stöd och verktyg för dina affärsidéer

Idéverket Värmland representeras av Karlstads kommun, Karlstad Innovation Park, Nyföretagarcentrum södra Värmland Almi Värmland, Drivhuset Värmland och Coompanion Värmland som alla jobbar för att främja entreprenörskap och företagande i Värmland.

Idéverket erbjuder verktyg och nätverk för att du ska få förutsättningar, energi och mod för att komma framåt med din idé eller ditt företag.

Sidan uppdaterad: 2023-12-05

18 April 2024