Vinter vid CCC, stenbron och centrum
Forum Jämställdhet arrangeras på KCCC i februari 2024.

Rekord väntas när Forum Jämställdhet arrangeras i Karlstad

Den 7-8 februari arrangeras Forum Jämställdhet i Karlstad och Karlstads kommun och Region Värmland står som lokala värdar. Vi har just fått besked från Forum Jämställdhet att vi går mot ett rekordår när det gäller antalet anmälda och utställare.

Det finns fortfarande möjlighet att köpa biljett till huvudkonferensen. Vill du säkra din plats? Anmäl dig nu. Men vi vill också varmt rekommendera alla som har möjlighet att komma på det öppna programmet och utställningen. Det är öppet för alla, helt gratis och kräver ingen föranmälan.

Läs mer om Forum Jämställdhet 2024 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om det öppna programmet och vårt värdskap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2023-12-21

23 April 2024