Animerada buss mot orange bakgrund
Buf

Inställda skolbussturer

På grund av väderförhållandena är nästan alla skolbussturer för grundskolan inställda på eftermiddagen. Alla elever som inte kan ta sig hem med sin skolbuss är välkomna att stanna på sin skola till att de kan bli hämtade.

UPPDATERING 16:15:

Väderprognosen ser bättre ut inför morgondagen och skolbussarna planerar att köra som vanligt. Dock kan det bli inställda turer på vissa slingor beroende på hur vägarna ser ut. Berörda vårdnadshavare meddelas då som vanligt via sms.

______________________________

Turer som körs:

  • Bussarna mellan Norrstrandskolan och Skattkärr samt Mariebergsskolan och Väse kommer att avgå enligt tidtabell, men inga bussar kör vidare ut på slingorna. Eleverna är välkomna att stanna på Skattkärrskolan respektive Väse skola tills att vårdnadshavare kan hämta.
  • Buss 4 från Edsvalla går som vanligt.
  • Bussarna från Skogsbackeskolan till Orrholmen går enligt tidtabell.
  • All skolskjuts med taxitrafik kommer köras, men förseningar kan förekomma.

Elever som åker med kollektivtrafik uppmanas att hålla sig uppdaterade om trafikläget på Värmlandstrafiks webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2024-01-17

18 April 2024