Illustration av startsidan på vårt nya Instagramkonto
Följ oss redan idag!

Nu skiner solen även på Instagram

Nu lanserar vi Sveriges soligaste konto på Instagram. Vi kommer bjuda dig på allt från underhållning till inspiration och tänkvärt innehåll. Följ oss redan idag på @karlstadskommun.

Du har säkert undrat varför din favoritkommun inte haft ett officiellt huvudkonto på Instagram. Vi har goda nyheter: Vårt konto @karlstadskommun är äntligen aktivt och vi har massa innehåll på gång som du inte får missa. Det kommer bli massor med nytta och nöje i välpaketerade format!

– Vi vill inspirera och informera på lite andra sätt än vi gjort tidigare. Förhoppningsvis kommer det bli uppskattat bland alla våra Karlstadsbor, berättar Katarina Äleklint, kommunikationsdirektör på Karlstads kommun.

Karlstads kommun är näst störst på Facebook bland Sveriges kommuner och det återstår att se hur vi lyckas på Instagram, men ambitionsnivån är hög i vilket fall.

– Vi kommer jobba med innehåll som tilltalar dig som Karlstadsbo och andra som är intresserade av vår kommun. Vem vet, kanske dyker det upp något riktigt skruvat närmaste dagarna. Dessutom är det ju snart dags för Melodifestivalen i Karlstad, så det kanske blir en del spännande om det också, säger David Forssander, kommunikationsstrateg på Karlstads kommun.

Var du inte sugen på att följa vårt Instagramkonto @karlstadskommun innan, så lär du vara det nu.

Besök vårt Instagramkonto genom att skanna QR-koden nedan, eller klicka på länken: www.instagram.com/karlstadskommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

QR-kod som länkar till Karlstads kommuns officiella huvudkonto på Instagram
Skanna QR-koden för att komma till vårt Instagramkonto @karlstadskommun

Taggar för sidan

Sociala medier

Sidan uppdaterad: 2024-02-04

21 Juli 2024