Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se
Medarbetare i montern under Hotspot 2024
Medarbetare på Hotspot 2024

Medarbetare på Hotspot 2024

Träffa Karlstads kommun på Hotspot

Onsdag 14 februari är det äntligen dags för Hotspot på Karlstads universitet. Det är Karlstads universitets årliga jobbmässa och även en av Sveriges största mässor med över 100 utställare. Karlstads kommun är en av huvudsponsorerna till mässan och vi är såklart på plats för att träffa våra framtida medarbetare – studenterna!

Det är ingen nyhet att den framtida kompetensförsörjningen är en av koncernen Karlstads kommuns största utmaningar. Bara i sommar söker vi hundratals sommarvikarier för att klara våra viktiga uppdrag. Att delta på mässor och träffa studenterna i deras miljö är ett sätt att marknadsföra oss som en attraktiv arbetsgivare och stärka vårt arbetsgivarvarumärke.

Hundratals spännande jobb i sommar

Inom Karlstads kommun och kommunens bolag finns hundratals spännande sommarjobb som väntar för den som vill vara med och göra skillnad. Sommarjobben är varierande och tillsammans är du med och skapar bra dagar för Karlstadsborna.

– Karlstads kommuns förvaltningar och bolag har över 8 000 medarbetare och vår verksamhet pågår året runt. Därför behöver vi anställa många extra medarbetare under sommarmånaderna, säger HR-direktör Gunilla Nilsson. Till många sommarjobb söker vi universitetsstudenter som är mitt i sin utbildning och ett sommarjobb kan leda till fortsatta spännande arbeten inom koncernen.

Våra lediga sommarjobb publiceras löpande på vår webbplats karlstad.se. Mer information om varje enskilt jobb och hur ansökan går till finns på karlstad.se/ledigajobb

Kommundirektör för en dag

I samband med Hotspot så lanserar Karlstads kommun en tävling för studenter som går ut på att de kan bli kommundirektör för en dag. Vinnaren får möjlighet att testa på vad det innebär att vara kommundirektör i Karlstads kommun.

Läs mer om tävlingen här

Sidan publicerad: 2024-02-14

Hittade du det du sökte på sidan?