Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Arkivens dag
RA

Denna artikel är äldre än 6 månader och kan därför vara inaktuell.

Arkivens dag 11 november

Lördag 11 november är det Arkivens dag denna gång i Karlstadsrummet, Bibliotekshuset.

Vi kommer att ha filmvisningar, föredrag, legomodell av Arkivcentrum, bokbinderi, tips och råd, visningar av Kommunarkivet och stiftsbiblioteket och mycket annat.

Sidan publicerad: 2023-11-03

Sidan uppdaterad: 2023-12-01