Arkivhandlingar i ett kollage

Släktforskningens dag 2024

Lördag 20 januari. Kom och lyssna på intressanta föreläsningar och ställ frågor till erfarna släktforskare.

Välkommen på Släktforskningens dag på Värmlands museum i Karlstad.

Lördag 20 januari klockan 11.00 - 16.00.

Ta del av utställningar, föreläsningar och släktforskarhjälp.

Museets bibliotek, restaurang och café är öppna.

Program

11.30: Så kommer man i gång med släktforskning med Lars-Göran Jansson, Värmlands Släktforskarförening.

13.00: Trackuback koppla din släktforskning till historiska kartor, arkeologi med mera med Per Filipsson och Hjalmar Granberg från Trackuback AB.

14.30: Ancytree – skapa din unika släkttavla med Bobby Johansson, grundare av Ancytree AB.

Utställare

Värmlands Släktforskarförening