Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Tisdag 23 April

Ingress

Efter kaffe och smörgås läste vi dagens tidning. Efteråt blev det ett pass med sittande gymnastik. Vi lagade lunch det blev Potatismos och ugnsfalukorv. På eftermiddagen var det sång och musik, lite frågesport hann vi med också. Avslutade dagen med kaffe och hembakade kanelbullar.

Sidan publicerad: 2024-04-23