Risk för skogsbrand i Värmlands län

Just nu varnar SMHI om att risken för bränder i skog och mark är stor eller mycket stor. Det är viktigt att du som privatperson eller verksamhetsutövare anpassar ditt agerande utifrån rådande läge. Tänk på att du är ansvarig för den eld du tänder och för eventuella skador den orsakar.

Torsdag 2/5

Dagen startade vi med kaffe och smörgås.

Sedan tog vi en promenad till älven, vi hade med oss melon som vi njöt av i solskenet.

Till lunch åt vi potatiskaka med kassler

Eftermiddagskaffe tog vi på altanen.

Sidan publicerad: 2024-05-02