Måndag 24 Juni

Vi började dagen med kaffe och smörgås. Vi hade högläsning utav dagens tidning och efter det tog vi oss ett sittande gympapass med rörelse till medryckande musik, vi tog oss även en tur ut i stadsträdgården och tittade på alla blommor. Till lunch åt vi köttfärslimpa, färsk potatis till efterrätt blev det chokladpudding med grädde. På eftermiddagen hade vi frågesport och avslutade dagen med kaffe och glass tillsammans med den andra dagverksamheten på deras innergård och njöt i solen innan färdtjänsten kom.

Sidan publicerad: 2024-06-24