Måndag 8 Juli

I

Vi började dagen med kaffe och smörgås. Efter kaffet hade vi högläsning av dagens tidning. Då solen tittade varm och vindarna avtagit idag så passade vi på att gå runt i stadsträdgården vi satt oss på en parkbänk och njöt i solen ett tag. Vi hann också med lite frågesport innan maten i form av en tidslinje När då då? och frågesport om värmland och landskap till lunch åt vi pastasallad med räkor och bröd. Vi avslutade dagen med att titta på Allsång på skansen och till det serverades det kaffe och kaka tillsammans med den andra dagverksamheten.

Sidan publicerad: 2024-07-08