Fredag 19 April

Startade dagen med kaffe och smörgås, samtidigt var en tjej här som också heter Susanne och pratade om Alfred Nobel. Mycket intressant, så vi tittade på en dokumentär på SVT om hans liv sedan , den var också väldigt bra. Vi har även hunnit med gymnastik och planterat lite blommor och jordgubbar. Vi hjälptes åt att laga dagens lunch som var pannbiff med lök, potatis och andra tillbehör. Efterrätt nyponsoppa med mandelbiskvier. Sist men inte minst drack vi eftermiddagskaffe med en jättegod citronpaj till.

Sidan publicerad: 2024-04-19