Delta i samtal om ny marknadsplats för hållbar digitalisering av offentlig service

Den 18e juni i Karlstad finns möjligheten att delta i ett samtal för att tillsammans bestämma hur vi gör verklighet av visionen Thingwalla – en plattform för hållbar digitalisering av offentlig service.

Thingwalla är marknadsplatsen för kreatörer, leverantörer, beställare och användare av offentliga digitala tjänster och kan liknas vid en "appstore" för offentlig sektor. Marknadsplatsen är öppen för alla som kan skapa digitala lösningar som förbättrar människors vardag.

Idag är Thinwalla endast en idé och vi, initiativtagare inom offentlig och privat sektor, ses den 18 juni i Karlstad för att bestämma hur vi gör verklighet av visionen Thingwalla. Vi gör detta i formen av ett samtal för att kunna ta in alla intressenters förväntningar och idéer till hur vi gemensamt kan bidra till Thingwallas utveckling. Nu finns möjligheten för fler att ansluta sig till samtalet.

Arrangörer: Karlstad Kommun, Härryda Kommun, Bjørk Innovation, Äventyret

Målgrupp: Samtalet riktar sig brett och alla som beställer, kravställer, upphandlar, förvaltar eller utvecklar digitala tjänster för offentlig sektor är välkomna. Även personer med intresse för ekonomi och juridik kopplat till dessa processer är välkomna.

Pris: Vill du delta i samtalet? Det kostar såklart inget att vara med, men resekostnaden till Karlstad får du (eller din arbetsgivare) stå för.

Plats: Tingvallagymnasiets aula, Tingvallagatan 6, 652 24 Karlstad. Byggnaden ligger intill Stora torget i Karlstad.

Tid: 10.00-16.00 den 18 juni 2024

Övrigt: Föranmälan krävs och görs på via knappen nedan. Anmälan stänger den 5 juni kl. 12.00. Det går inte att delta digitalt

Taggar för sidan

Friluftsliv

Sidan uppdaterad: 2024-05-22

30 Juni 2024