Other languages

Karlstad municipality itself does not provide a translation of the website into other languages, the primary language for the website is Swedish.

If you want to access the information in languages other than Swedish, you as a visitor can use external services to translate the content.

An example of such a service is Google Translate from Google. By you as a visitor using such a function, your visit will be tracked by the external party, for example Google.

Google translate Karlstad.se

Tillfällig omledning av väg på Råtorp

Råtorpsporten, som går från Råtorpsrondellen i riktning mot Skåre, stängs av för genomfart måndag 20 maj till och med fredag 24 maj på grund av ett ledningsarbete. Trafiken leds om via Sanna allé och Ringgatan.

Karlstads kommuns VA-avdelning har upptäckt en trasig ventil som behöver lagas. För att göra det behöver de gräva i gatan på Råtorpsporten. Trafik leds om under arbetet via Sanna allé - Råtorps parkgata – Ringgatan, vilket är skyltat på plats. Under omledningen kommer det att vara tillfälligt parkeringsförbud på Råtorps parkgata för att öka framkomligheten. Boende som har sin infart inom området kommer att få separat information. Gående och cyklister kan ta sig fram som vanligt.

Busslinje 2 och 8 får omlagd körväg

Busshållplatser som kommer att stängas under arbetet är Södra Råtorp, Valhallagatan och Sannagatan. För information om alternativa hållplatser under omledningen hänvisar vi till Värmlandstrafiks webbplats:

Trafikläget just nu - Värmlandstrafik (varmlandstrafik.se) Länk till annan webbplats.

 


 

Sidan publicerad: 2024-05-17

Hittade du det du sökte på sidan?