Kurser och gruppträning

Babysim 6–18 månader nybörjare

Babysim på Sundstabadet

En kurs för barn mellan 6–18 månader. Kursen riktar sig till dig som inte tidigare har deltagit i babysim med ditt barn. Inga förkunskaper krävs.

Babysim är en mysig stund som ger tidig vattenvana och stärker bandet mellan förälder och barn. Barnets kroppsuppfattning ökar tack vare vattnets motstånd. Hela kroppen får ökad stimulans av vattnets mjuka massage.

Vi använder oss av leksaker och redskap för att locka barnet till rörelse. Babysim sker med utbildad babysiminstruktör i aktivitetsbassängen där vattnet är 32–33 grader och djupet cirka 120 centimeter. Efter varje kurstillfälle är ni också välkomna att stanna för att bada i upplevelsebadet.

En vuxen ska vara med barnet i vattnet. Entré för en vuxen ingår i kursavgiften. Under rådande omständigheter önskar vi att bara en medföljande vuxen medverkar under kursen, så att vi på bästa möjliga sätt kan hålla avstånd till varandra under lektionstillfällena. Vi tackar för visad förståelse. 


Anmälan: Här anmäler du dig till babysim 6–18 månader 


Kursperioder 2021

Anläggningen är stängd för allmänheten till och med 24 januari. Därför kommer kursperioderna se något annorlunda ut under 2021. Vi återkommer med information hur kurserna hanteras så snart vi har någon.  

Antal träffar8 gånger (en träff i veckan under åtta veckor)


Dag och tid: 

  • måndag klockan 15.50 - 16.20
  • fredag klockan 10.20 - 10.50
  • fredag klockan 11.00 - 11.30 

Kostnad: 1120 kronor för barnet och en badande vuxen. Betalning sker via hemsidan i samband med bokningen. Betalning kan göras med Visa/Mastercard. Anmälan är bindande.

Vill ytterligare vuxen följa med in betalar denna ordinarie entréavgift. 70 kronor aktivitets- och motionsbassängerna. 105 kronor upplevelsebadet, aktivitets- och motionsbassängerna. Vid sjukfrånvaro får du en fribiljett till upplevelsebadet (innefattar även aktivitetsbassängen) för en vuxen och ett barn mot uppvisande av sjukintyg.

Uppdaterad den