Kurser och gruppträning

Babysim 6–12 månader fortsättning

Baby på babysim som ser vattenstrålar från en vattebkanna

I babysim  6–12 månader fortsättning får barnet utveckla sin vattenvana genom olika övningar där vi använder leksaker och olika redskap. Kursen är en direkt fortsättning på babysim 3–6 månader.

Babysim sker med utbildad babysiminstruktör i aktivitetsbassängen där vattnet är 32–33 grader och djupet cirka 120 cm. Efter varje kurstillfälle är ni också välkomna att stanna för att bada i upplevelsebadet.

En vuxen ska vara med barnet i vattnet. Entré för en vuxen ingår i kursavgiften. Under rådande omständigheter önskar vi att bara en medföljande vuxen medverkar under kursen, så att vi på bästa möjliga sätt kan hålla avstånd till varandra under lektionstillfällena. Vi tackar för visad förståelse. 

Anmälan: Här anmäler du dig till babysim fortsättning 6–12 månader

Kursperioder 2021

Anläggningen är stängd för allmänheten till och med 24 januari. Därför kommer kursperioderna se något annorlunda ut under 2021. Vi återkommer med information hur kurserna hanteras så snart vi har någon.  

Antal träffar: 8 gånger (en träff i veckan under åtta veckor)

Dag och tid:

  • måndagar klockan 16.30–17.00
  • fredagar klockan 11.40–12.10

Kostnad: 1120 kronor för barnet och en badande vuxen. Betalning sker via hemsidan i samband med bokningen. Betalning kan göras med Visa/Mastercard. Anmälan är bindande.

Vill ytterligare vuxen följa med in betalar denna ordinarie entréavgift. 70 kronor aktivitets- och motionsbassängerna. 105 kronor upplevelsebadet, aktivitets- och motionsbassängerna. Vid sjukfrånvaro får du en fribiljett till upplevelsebadet (innefattar även aktivitetsbassängen) för en vuxen och ett barn mot uppvisande av sjukintyg.

Uppdaterad den