Kurser och gruppträning

Babysim 12-18 månader

Babysim på Sundstabadet, pappa och bebis simmar genom en båge
Babysim 12-18 månader

En kurs för barn mellan 12–18 månader med viss vattenvana. För att delta i kursen vill vi att barnet tidigare har delatagit i någon form av babysim. Kursen är en bra fortsättning på Babysim 6–18 månader nybörjare eller Babysim 6–12 månader fortsättning.

Babysim sker med utbildad babysiminstruktör i aktivitetsbassängen där vattnet är 32–33 grader och djupet cirka 120 cm. Barnet får fortsätta utveckla sin vattenvana genom att exempelvis prova på att dyka. Efter varje kurstillfälle är ni också välkomna att stanna för att bada i upplevelsebadet.

En vuxen ska vara med barnet i vattnet. Entré för en vuxen ingår i kursavgiften. Under rådande omständigheter önskar vi att bara en medföljande vuxen medverkar under kursen, så att vi på bästa möjliga sätt kan hålla avstånd till varandra under lektionstillfällena. Vi tackar för visad förståelse.

Anmälan: Här anmäler du dig till babysim 12–18 månader


Kursperioder 2021

Anläggningen är stängd för allmänheten till och med 24 januari. Därför kommer kursperioderna se något annorlunda ut under 2021. Vi återkommer med information hur kurserna hanteras så snart vi har någon. 

Antal träffar: 8 gånger (en träff i veckan under åtta veckor)


Dag och tid:

  • måndagar klockan 17.10 - 17.40

Kostnad: 1120 kronor för barnet och en badande vuxen. Betalning sker via hemsidan i samband med bokningen. Betalning kan göras med Visa/Mastercard. Anmälan är bindande.

Vill ytterligare vuxen följa med in betalar denna ordinarie entréavgift. 70 kronor aktivitets- och motionsbassängerna. 105 kronor upplevelsebadet, aktivitets- och motionsbassängerna. Vid sjukfrånvaro får du en fribiljett till upplevelsebadet (innefattar även aktivitetsbassängen) för en vuxen och ett barn mot uppvisande av sjukintyg.

Uppdaterad den