Kurser och gruppträning

Simskola fortsättning

Liten tjej tränar bentag på simskolan

Simskola fortsättning vänder sig till barn mellan 7–11 år. Vid kursstart ska barnet kunna simma 25 meter på djupt vatten, med arm och bentag.

Målet är att barnet efter genomförd kurs ska kunna simma 200 meter vara av 50 på rygg.

Simskolan leds av erfarna simlärare (kommer vara olika instruktörer vid de olika kurstillfällena) i aktivitetsbassängen.Efter varje kurstillfälle är barnet och en vuxen välkomna att stanna för att bada i LEKA (upplevelsebadet). 

Anmälan: Här anmäler du dig till simskolan 

 

Kursperioder 2021

Anläggningen är stängd för allmänheten till och med 24 januari. Därför kommer kursperioderna se något annorlunda ut under 2021. Vi återkommer med information hur kurserna hanteras så snart vi har någon.   

Antal träffar: 8 gånger (en träff i veckan under åtta veckor)

 

Dag och tid:

  • fredagar 17.00–17.45

Kostnad: 1120 kronor för barnet och en medföljande vuxen. Betalning sker via hemsidan i samband med bokningen. Betalning kan göras med Visa/Mastercard. Anmälan är bindande.

Vill ytterligare vuxen följa med in betalar denna ordinarie entréavgift. 70 kronor aktivitets- och motionsbassängerna. 105 kronor upplevelsebadet, aktivitets- och motionsbassängerna. Vid sjukfrånvaro får du en fribiljett till upplevelsebadet (innefattar även aktivitetsbassängen) för en vuxen och ett barn mot uppvisande av sjukintyg.

Uppdaterad den