Sundstabadet

Cafeteria

Sundstabadets cafeteria är öppen för alla – dig som är här för träning, ett bad eller bara går förbi på en promenad runt tjärnen. Här kan du köpa god frukost, nyttiga mackor, sallader, färskt fikabröd och glass. Allt vi bakar och tillagar gör vi från grunden.

Cafeterian ligger bredvid receptionen och har även en servering in mot Upplevelsebadet.

Aktuell Cafeteriameny hittar du här.

Ladda armbandet med pengar

Ladda ditt armband med med valfri summa i receptionen som du kan handla för. Du kan inte betala med kort eller kontanter i Upplevelsebadet. Du får tillbaka pengarna som är kvar på armbandet med samma betalningssätt som du laddade armbandet med i receptionen.

Medhavd mat eller fika i badanläggningen

Självklart är du välkommen att ha med dig egen medhavd mat eller fika när du besöker Sundstabadet. I Badgallerian (inne i badanläggningen, direkt i anslutning till de stora omklädningsrummen) finns bord och stolar ämnade för att användas för egenhavd mat eller fika. Att förtära egenhavd mat eller fika i cafeteriaområdet inne i upplevelsebadet (LEKA) är inte tillåtet. Du hänvisas istället till Badgallerian.

Beställ mackor och fika

Beställ gärna mackor och fika till grupper, föreningar, cuper med mera från Sundstabadets cafeteria. Antingen skriver du ut och fyller i en pdf som du sedan lämnar till oss i cafeterian.

Kontakt 

Telefon: 054-540 24 34
E-post: sundstabadet@karlstad.se

Uppdaterad den