En relaxavdelning i toppklass

Njuta

Vår relaxavdelning är en rogivande oas där du kan njuta, koppla av och umgås. Här bjuds du på en badupplevelse utöver det vanliga: njut av citrus- och lavendeldofterna i aufgussbastun, koppla av på hamamrummets jättesten i marmor som är uppvärmd till 40-45 grader eller svettas i ångbastun.

Det här ingår i entré för relaxavdelningen

I entré Njuta ingår badrock, handduk och våra aufgussittningar. Du har möjlighet att köpa din hamamkit i receptionen och göra din egen hamambehandling. Du behöver inte boka ditt besök till relaxen, även om den möjligheten självklart också finns för större sällskap och konferenser. Läs mer om hur du bokar längre ner på sidan.

Solarummet kan du få en dos av ljusterapi till tonerna av skvalpande vågor med utsikt över Vänern. I upplevelseduscharna intill står valet mellan tropiskt regn eller en hink med isande kallt vatten. Från vedbastun kliver du rakt ut i en uppvärmd bubbelpool utomhus, med utsikt över Sundstatjärn. Kafé Källan i relaxavdelningen serverar god mat och fräscha juicer.

Klicka här för att se de olika delarna i relaxavdelningen i större format (pdf-fil som öppnas i nytt fönster).


Öppettider

Relaxavdelningen är öppen alla dagar i veckan*

*Med reservation för ändringar. Läs mer under "Öppettider och priser".

Åldersgränser i relaxavdelningen

  • Söndag är det ingen åldersgräns oavsett om det är helgdagar eller lov (under förutsättning att barn under 15 år har sällskap av en vuxen).
  • Måndag och tisdag är det 15 års åldersgräns, även utan vuxet sällskap.
  • Onsdag, torsdag, fredag och lördag gäller 18 års åldersgräns oavsett om det är helgdagar eller lov.

Familjesöndag i relaxavdelningen 

Ingen åldersgräns oavsett om det är helgdagar eller lov.

Boka relaxavdelningen

Det finns möjlighet att boka relaxavdelningen, både för dig som privatperson och för dig som vill prova ett annorlunda arbetsmöte i badrock i konferensrummet Tjärnen.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den