En relaxavdelning i toppklass

Njuta

Vår relaxavdelning är en rogivande oas där du kan njuta, koppla av och umgås. Här bjuds du på en badupplevelse utöver det vanliga: njut av citrus- och lavendeldofterna i aufgussbastun, koppla av på hamamrummets jättesten i marmor som är uppvärmd till 40-45 grader eller svettas i ångbastun.

Det här ingår i entré för relaxavdelningen

I entré NJUTA ingår badrock, handduk och våra aufgussittningar.

På lördagar och söndagar har du möjlighet att förköpa plats till relaxen. Förköp kostar 299 kronor och du bokar din plats här. På helger kan du välja mellan en förmiddagstid och en eftermiddagstid.

Under måndag till torsdag behöver du inte boka ditt besök till relaxen men möjligheten finns för större sällskap och konferenser att boka platser och även konferensrum. Läs mer om hur du bokar längre ner på sidan.

Du har möjlighet att köpa din hamamkit i receptionen och göra din egen hamambehandling. Du kan även köpa ett av våra populära spakit.

Solarummet kan du få en dos av ljusterapi till tonerna av skvalpande vågor med utsikt över Vänern. I upplevelseduscharna intill står valet mellan tropiskt regn eller en hink med isande kallt vatten. Från vedbastun kliver du rakt ut i en uppvärmd bubbelpool utomhus, med utsikt över Sundstatjärn. Kafé Källan i relaxavdelningen serverar god mat och fräscha juicer.

Klicka här för att se de olika delarna i relaxavdelningen i större format (pdf-fil som öppnas i nytt fönster).


Öppettider

Relaxavdelningen är öppen alla dagar i veckan*

*Med reservation för ändringar. Läs mer under "Öppettider och priser".

 

 Åldersgränser i relaxavdelningen

  • Måndag och tisdag är det 15 års åldersgräns, utan vuxet sällskap. 
  • Onsdag, torsdag, fredag och lördag gäller 18 års åldersgräns oavsett om det är röda dagar, helgdagar eller lov, men i sällskap av vuxen gäller 15 års åldersgräns även dessa dagar. Detta gäller också Sköna Fredag, läs mer här.
  • Söndag är det ingen åldersgräns oavsett om det är helgdagar eller lov (under förutsättning att barn under 15 år har sällskap av en vuxen).

Familjesöndag i relaxavdelningen 

Ingen åldersgräns i vuxet sällskap oavsett om det är helgdagar eller lov.

Boka relaxavdelningen

Under högsäsong kan du förboka din plats på lördagar och söndagar i relaxen. Förköp kostar 299 kronor oavsett ålder. Du bokar din plats här

Det finns möjlighet för större sällskap att boka hela relaxavdelningen, både för dig som privatperson och för dig som vill prova ett annorlunda arbetsmöte i badrock i konferensrummet Tjärnen.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den